20 Ağustos 2014 Çarşamba

En güzel deniz filmleri D-Marin’de


Eylül ayının ilk haftası Bodrum’da olacak okuyuculara duyurumuzdur. Sinemanın en güzel deniz filmleri D-Marin Turgutreis’te gösterilecek. Hem de küçüklüğümüzdeki gibi açık hava sinemasında, hem de şezlong ve minderlere yayılarak.

Tabarly
D-Marin Deniz Filmleri Kulübü,  D-Marin Marinalar Grubu ve Naviga’nın ortak projesi. Denizi farklı yönleriyle anlatan yedi film 5-11 Eylül tarihleri arasında D-Marin Turgutreis’in açıkhava sinemasında gösterilecek. Üstelik ücretsiz olarak. Yani yerinizi kapmak için erkenden gelmenizi tavsiye ederiz.


Festival süresince gösterilecek filmler arasında neler yok ki... Vendee Globe’a son anda katılma şansı yakalayan bir Fransız skipper’ın sürprizlerle dolu dünya turunu anlatan En Solitaire; açık deniz yarışçılarının ‘usta’sı Eric Tabarly’nin hayatını anlatan Tabarly; hepimizin hayatında özel bir yeri olan Jaws ve Derinlik Sarhoşluğu filmlerden birkaçı. Her filmden önce de konuyla ilgili bir konuşmacı olacak.

Jaws
Özetle...

Bodrum’da yaşıyorsanız zaten kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Eğer Bodrumlu değilseniz de 5-11 Eylül tarihleri arasına Bodrum’da bir tatil ayarlamanızı öneririz. Zaten Bodrum eylülde bir başka güzel.

Programını şimdiden yapmak isteyenler için de, filmler ve gösterim tarihleri şöyle:

5 Eylül Cuma: En Solitaire (Konuk: Tolga Pamir)
6 Eylül Cumartesi: Tabarly (Konuk: Tolga Pamir)
7 Eylül Pazar: Jaws (Konuk: Hasan Deniz)
8 Eylül Pazartesi: The Big Blue (Konuk: Tahsin Ceylan)
9 Eylül Salı: Kon Tiki (Konuk: Erol Kepenek)
10 Eylül Çarşamba: Belgesel
- Şahika'nın Mavi Dünyası-Kalkan
- Mavi Tutku-Bodrum Yassıada (Konuk: Tahsin Ceylan)
11 Eylül Perşembe: Kaptan Phillips


Film kulübü hakkında için daha fazla bilgi için  www.denizfilmlerikulubu.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder